Popis
Tenderizér na mäso je naozaj vychytaný pomocník do kuchyne. Skracuje dobu varenia až o 40% a tým šetrí až 40% energie. Dokáže zjemniť akýkoľvek vykostený plátok mäsa bez toho, aby došlo k jeho stenčeniu. Je tak ideálny na úpravu steakov a marinovanie. Po jeho použití zostáva mäso šťavnaté a zachováva si pôvodný tvar. Mäso sa rovnomerne a rýchlejšie prepečie. Pokiaľ mäso marinujete, marináda vďaka tenderizácii oveľa lepšie preniká do mäsa. Ostré čepele narušia štruktúru mäsových vlákien a vďaka tomu sa skráti doba prípravy. Čepele sú bezpečne uložené v plastovom tele pod snímateľným krytom. Tenderizér ľahko rozložíte odobratím držadla a dvojicu držiakov s čepeľami ľahko ručne umyjete. Materiál: nerezová oceľ, plast. Rozmery: 12,5 x 3 x 11,5 cm. Hmotnosť: 250 g. Ako sa tenderizér používa? Stačí ho položiť na plátok surového mäsa a stlačiť rukoväť. Tento postup opakujte po celej ploche mäsového plátku. Tenderizér na mäsoPre šťavnaté mäsoProfesionálne výsledkyIdeálny na prípravu steakovNa rovnomerné a rýchlejšie prepečenie mäsaSkracuje dobu varenia o 40 %20 čepelíBezpečnýJednoduchá údržba.

Vlastnosti produktu

dostupnosť out_of_stock

EAN: 8592381178475