Popis
Premeňte svoju kuchyňu na trattoriu a upečte si svoje obľúbené talianske pizze doma! Pizzový kameň sa vloží do pece a potom sa asi trištvrte hodiny zahrieva na maximálnu teplotu. Potom pizzu položte na horúci kameň, ktorý teraz rovnomerne uvoľní uloženú teplotu a zároveň odoberie vlhkosť spod pizze. Vďaka tomu je obzvlášť chrumkavý. Ďalšou výhodou je krátky čas varenia, ktorý umožňuje, aby poleva zostala po ohriatí chrumkavá a čerstvá. Kovový držiak uľahčuje manipuláciu s grilovacím kameňom a je ideálny aj na servírovanie. Kameň s priemerom cca 33 cmHrúbka kameňa cca 1 cmVeľkosť držiaka V x Š x H: cca 3,5 x 34 x 15,5 cmKordieritový kameň na pečenie pizze, kovový držiakVáži približne 1,5 kg10019338.

Značka RelaxD