Popis
Už ste počuli o sous-vide? Tento pojem  pochádza z francúzštiny a v doslovný preklad znamená "vo vákuu". Metóda sous-vide je varenie pri konštantnej nízkej teplote, tak aby v potravinách zostalo čo najviac živín. Táto príprava je vhodná nielen pre mäso a ryby, ale aj zeleninu alebo vajíčka. Potraviny sa musia najprv zavákuovať do špeciálneho plastového vrecka s pomocou vákuovačky, ktorou vysajete všetok vzduch. Potravina potom zostane dlhšie čerstvá a môžete ju takto skladovať v chladničke či v mrazničke. TIP: Krehký a voňavý Steak sous vide: stačí vložiť mäso, vetvičku rozmarínu a prípadne kúsok masla do vrecka či fólie - zavákuovať a vložiť do parného kúpeľa.   Vákuovaním potravín predĺžite ich životnosť - vhodné do chladničky i mrazničky. Pokiaľ nakupujete vo veľkom, zavakuujte si čerstvé mäso, navyše vďaka sáčkom a odsatému vzduchu ušetríte v mrazničke veľa miesta oproti klasickým plastovým krabičkám.

Vlastnosti produktu

dostupnosť skladom

Značka WMF