Popis
Fondue vymysleli švajčiarski alpskí pastieri, ktorí žili ďaleko od civilizácie a jedli len to, čo si sami vyrobili - chlieb a syr. Teplé syrové omáčky pripravovali z jedného až dvoch druhov syra a vína alebo čerešňovica. Až oveľa neskôr vznikli ďalšie kombinácie. Pre jednoduchú prípravu mäsových fondue sa najlepšie hodí kuracie či chudé bravčové mäso. Nakrájate ho na kocky a vopred ho orestujete na oleji alebo povaríte. Mäsové kúsky potom nabodnite na ihlice a máčate v rozpustenom syre alebo v rôznych omáčkach. Obsah sady: 1x hrniec na fondue nerezový 1x nerezový poklop proti striekaniu 1x chrómový stojan 1x horák 1x kolotoč Akazie 6x keramická miska biela 6x nerezová lyžička na fondue s drevenou rukoväťou 6x nerezová vidlička na fondue s drevenou rukoväťou.

Značka KELA

EAN: 4025457664700